Distribuce tiskových zpráv mezi odborníky cestovního ruchu zdarma

DIGITAL TOURISM BUSINESS – DOZVĚĎTE SE VÍCE O DIGITÁLNÍM CESTOVATELI

Za poslední desetiletí bylo odvětví turistiky zásadně přepracováno pro sociální média, mobily a obchodování s elektronikou. Úspěch v tomto digitálním systému požaduje, aby obchodník rozuměl této nové dynamice a základní technologii, která mění obchod tím, že výrazně mění způsob komunikace mezi lidmi, jejich kreativitu, spolupráci, způsob sdílení informací a taky to, jak nakupují a obchodují.

Tourism Review nabízí zbrusu nové možnosti propagace v mnoha jazycích

Tourism Review ohlásil spuštění vícejazyčného informačního kanálu zaměřeného na reklamu a cestovní ruch, díky kterému mohou inzerenti oslovit zákazníky v jejich jazyce. Každá edice umožňuje proniknout na nové a rozvíjející se trhy cestovního ruchu. V současnosti vychází Tourism Review v osmi jazycích, konkrétně v angličtině, španělštině, francouzštině, polštině, němčině, ruštině, arabštině a češtině.

Tourism Review spouští novou edici pro arabsky mluvící čtenáře

Tourism Review spustil arabskou edici jako součást své expanzivní strategie. Cílem je oslovit nové trhy cestovního ruchu, v tomto případě ty arabsky mluvící. Arabská edice tak zvyšuje potenciál reklamy destinací a služeb v cestovním ruchu na Středním východě.

VŠH vydala dvě odborné monografie se zaměřením na cestovní ruch

Poslední květnový den roku 2012 byly na půdě Vysoké školy hotelové v Praze slavnostně pokřtěny dvě odborné monografie "Zmírňování regionálních disparit prostřednictvím rozvoje cestovního ruchu" a "Statistiky cestovního ruchu", které byly zpracovány v rámci projektu výzkumu a vývoje Ministerstva pro místní rozvoj České republiky WD-37-07-2 Výzkum domácího a příjezdovéhonzahraničního cestovního ruchu ve vztahu k zmírnění společensko-ekonomickýchndisparit.

Setkání zástupců světového průmyslu osobní námořní přepravy

Christine Duffy, prezidentka a generální ředitelka asociace Cruise Lines International Association (CLIA), dnes jménem organizací Cruise Lines International Association (CLIA), European Cruise Council (ECC) a Passenger Shipping Association (PSA) vyzvala organizaci International Maritime Organization (Organizace pro mezinárodní námořní přepravu), aby provedla, podle jejích slov, „pečlivé vyšetření okolností nehody na Costa Concordia“.

Kde museli hoteloví hosté sáhnout hlouběji do kapsy - aktuální žebříček cen hotelů

Vývoj cen pokojů směřuje v mnoha evropských metropolích stále nahoru. Ale v některých městech mohli hoteloví hosté využít různých slev. Ukázal to aktuální žebříček cen hotelů portálu hotel.info

MINISTERSTVO CESTOVNÍHO RUCHU V OMÁNU NEPLATÍ ÚČTY

Mediální agentury činné v turismu si stěžují, že nedostaly zaplaceno za propagační kampaně od ománského ministerstva cestovního ruchu. Chystají se podat kolektivní žalobu.

Turisté ve věku 50 – plus začínají být tahouny výjezdové turistiky

Turisté ve věku 50 – plus začínají být tahouny výjezdové turistiky. Zjistila to ve své analýze Asociace cestovních kanceláří ČR (ACK), kterou uskutečnila napříč celým trhem ve spolupráci s cestovatelským serverem Sopka.cz. Za posledních 5 let (2006-2011) zaznamenala tato skupina cestujících prudký nárůst, a to z 15% celkového počtu klientů na 32% u poznávacích zájezdů a z 13% na 22% u pobytových zájezdů.

Austerlitz 2011 - Vzpomínkové akce na bitvu u Slavkova

Na pátek 2. prosince 2011, podle republikánského kalendáře na 11. frimaire roku 220, připadá 206. výročí bitvy tří císařů, bitvy u Slavkova - Austerlitz, jedné z nejvýznamnějších, jež se odehrály na dnešním území České republiky a ovlinily dějiny Evropy. Císař Francouzů Napoleon I. v ní během několika hodin rozhodl tažení roku 1805, válku třetí protifrancouzské koalice.

Vietnamská zátoka Ha Long přírodním divem světa

Čechům, kteří jezdí do Vietnamu, není třeba zvlášť zdůrazňovat, že k tomu nejkrásnějšímu a nejzvláštnějšímu, co mohou ve Vietnamu poznat, docela jistě patří slavná zátoka Halongská. První našinci, kteří v padesátých a šedesátých letech minulého století v její blízkosti pracovali, zdravotníci v nemocnici Vietnamsko-československého přátelství v Haiphongu, jí dali počeštěné jméno Bedalong, podle francouzského Baie d´Halong.

.TR Reklamaico
feedback